Poseidon

Liikuntakeskus

Poseidon on uudenajan liikuntakeskus Vihdissä. Poseidonissa ihmisten hyvinvointi on sydämen asia. Poseidon haluaa tarjota asiakkailleen parhaan kokemuksen niin kuntosalilla kuin ryhmäliikuntatunneillamme ja nyt myös etätreenivideoiden välityksellä. Poseidonin treenivideoiden ohjaajina toimivat Sara Luukkanen, Pauli Pöyhiä ja Noora Valo.
Liikuntakeskus Poseidon Nummela

Poseidonin ohjaajat

Sara on liikuntaa rakastava perheen äiti Nummelasta. Saralla on yli 13 vuoden kokemus liikunnanohjauksen parissa. Sara on opiskellut Liikunnan ammattitutkinnon sekä on personal trainer ja ravinto- sekä kuntosalivalmentaja. Saralla on vilpitön halu auttaa ihmisiä kohti parempaa kuntoa ja hyvinvointia.

Sara Luukkanen

Personal trainer

Poseidonin ohjaajat

Paulilla on vahva ja monipuolinen liikuntatausta ja vuosien kokemus valmentamisesta. Hän on kokenut fysiikka- ja ravintovalmentaja. Pauli ohjaa liikuntakeskuksella valmennuksen lisäksi mm. spinningiä. Paulin oma laji on kehonrakennus ja hän on vuoden 2020 kehonrakennuksen SM 3. Paulilla on vilpitön halu auttaa ihmisiä kohti parempaa kuntoa ja hyvinvointia.

Pauli Pöyhiä

Personal trainer

Poseidonin ohjaajat

Noora on 30-vuotias nummelalainen liikunta-alan opiskelija. Nooran tausta on turvallisuusalalta, mutta tällä hetkellä hän suorittaa opintojaan Poseidonilla osaavan ja ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa. Noora on yksi etätreenien ohjaajista. Noora haluaa haastaa sinut treenaamaan etätreenivideoiden avulla ja toivottaa oikein hikisiä treenejä!

Noora Valo

Instructor

Liiku meidän kanssa!

liikuntakeskus poseidon, jaa etätreenit #etätreenit